0
0 Cos (gol)
Henna praf  Henne color  Noir "negru"  100 gr

Henna praf Henne color Noir "negru" 100 gr

23,60 lei cu TVA

HENA , HENNE 

Disponibil (12 Produse)

Ingrediente: pudra de frunze de indigofera tinctoria, extract din frunze de Lawsonia inermis (henna).

Spre deosebire de metoda de vopsire cu chimicale, care se produce si in interiorul firului de par, Henna depune la suprafata firului de par un strat colorat. Procedeul de colorare fiind unul de acoperire a suprafetei, culoare finala pe care o obtinem depinde de culoarea initiala a parului.  Apare un efect care acopera primele fire albe. Vopsirea cu henna ofera parului o culoare stralucitoare si durabila.

Cateva sfaturi:
- utilizarea hennei nu necesita o decolorare prealabila. Aplicarea sa ar ca scop personalizarea parului, imbogatindu-l cu refelxe mai mult sau mai putin intense.
- Culorile din diagrama noastra va sunt propuse cu titlu indicativ. Structura colorata a fiecarui par e unica, iar rezultatele sunt strans legate de culoarea initiala a acestuia. Trebuie retinut ca nuantele cele mai frumoase sunt obtinute pe parul netratat chimic.
- Se recomanda utilizarea hennei cu balsamul de finisare (NJD Cosmetics). Acesta fixeaza coloratia.
- Nuantele obtinute nu sunt permanente. Rezultatul obtinut se va estompa treptat astfel incat nu vor exista diferente intre parul nuantat si radacina acestuia.
- Un tratament regulat duce la un rezultat mai intens si o mai buna stabilitate a nuantei.

Precautii:
- Inainte de a utiliza henna efectuati un test de culoare pe o suvita.
- Se recomanda sa se astepte o luna inainte de a se aplica pe un par tratat chimic (permanent, indreptare,decolorare etc.).
- Nu este indicat pentru colorarea genelor si sprancenelor.
- Nu acopera firele albe.
- Evitati contactul cu ochii.

Atentie: Utilizarea Henne Color nu este recomandata pe un par care are mai mult de 30%-40% fire de par albe. Decolorarea dupa ce ati folosit Henne Color nu este recomandata. De asemenea nu este recomandata vopsirea cu Henne Color negru decat daca aveti parul de culoare neagra sau maron inchis.

Dozare:
Pentru par scurt si rar: 2/3 plic (60-70g)
Pentru par mediu si rar; 1 plic (100g)
Pentru par lung si des: 2 plicuri (200g)

Mod de utilizare:
- Varsati continutul plicului cu pudra intr-un vas, adaugati apa foarte calda pana obtineti o pasta moale. Lasati sa se raceasca.
- Spalati si stoarcceti parul. Puneti-va manusi de plastic si un prosop pe umeri. Aplicati pasta si masati pana sunt acoperite radacinile. Apoi aplicati pasta pana in varful firelor de par.  Puneti o boneta pe cap.
- Lasati sa actioneze intre 30 de minute si 2 ore in functie de intensitatea culorii pe care doriti sa o obtineti. Daca doriti o culoare mai pronuntata, uscati-va parul cu uscatorul de par sau lasati pasta sa actioneze mai mult timp.
- Clatiti cu multa apa, astfel incat sa eliminati orice urma de pasta.
Apoi samponati-va.
- Henne Color este o vopsire durabila. Folosind-o in mod constant, culoarea parului dumneavoastra va deveni din ce in ce mai intensa.

 Produs in Franta