0
0 Cos (gol)
Nou Henne Color praf Neutral "Incolor" 100 gr

Henne Color praf Neutral "Incolor" 100 gr

23,60 lei cu TVA
Disponibil (12 Produse)

Tratamentul Henné Color neutru cu pudră de henna este un produs necolorant 100% pe bază de plante. Henna neutră este o plantă diferită de henna colorantă, dar are aceleași proprietăți benefice asupra părului și scalpului. Henna are un efect de întărire, antiseptic, antiseboreic. Adaugă suplețe, strălucire și volum părului.  Provenită din India, henna noastră neutră este atent selectată și verificată și nu conține metale grele și p-fenilendiamină (PPD), care pot determina anumite tatuaje cu henna să ducă la alergii grave. Este creat pentru a permite o aplicare mai ușoară și rezultate optimizate de îngrijire a părului.Pentru siguranța dumneavoastră, laboratoare independente specializate efectuează teste microbiologice asupra produselor noastre.Toate formulele noastre sunt testate sub supraveghere medicală.Acest tratament cu pudră de henna neutră poate fi folosit pe părul natural sau vopsit.

Rezultatul :

Henna neutra este un balsam pe baza de plante care aduce parului catifelare, volum si stralucire.  Și facilitează coafarea.

Compoziţie:

henna neutrăFara parfumFără metale grele și p-fenilendiamină (PPD), pentru a respecta scalpul și fibrele părului. 

Pregătirea

Veți avea nevoie de un pachet de tratament cu pudră Henné Color neutră, un recipient și o lingură, un pieptene și un prosop.Turnați plicul de pudră de henna în recipient. Adăugați apă fierbinte și amestecați până obțineți o pastă fină.  Se lasa la racit.

AplicareSpălați-vă părul cu Henné Color neutru henna organic șampon pentru îngrijirea părului, cu formula sa blândă, fără silicon, apoi stoarceți-vă părul. Pune prosopul pe umeri. Aplică pasta pe rădăcini, șuviță cu șuviță, apoi aplică pe tot capul de păr până la vârfuri. Acoperiți-vă părul cu șapca.

Timp de asteptare

Lăsați să acționeze între 30 de minute și 1 oră, în funcție de starea părului.ClătițiSpalati cu apă caldă și clătiți bine pentru a elimina orice urmă de pastă.Pentru o mai mare moliciune și suplețe, aplicați o cantitate mică de balsam de par cu henna organic Henné Color, apoi clătiți.

Precauții:

Tratamentul Henné Color neutru cu pudra de Henna poate fi folosit pe toate tipurile de par.  Nu aplicați pe gene sau sprâncene. Doar pentru uz extern.  În funcție de cât de sensibilă aveți pielea, anumite ingrediente pot provoca reacții alergice. Efectuați un patch test 48 înainte de utilizare.Tratamentul cu pudră de henna neutră poate fi aplicat după decolorarea părului, permanentă sau tratamentul părului.  Cu toate acestea, vă recomandăm să așteptați minimum 4 până la 6 săptămâni înainte de a-l utiliza și să scurtați timpul de așteptare în timpul primei aplicări.Utilizați numai pe scalp sănătos (fără iritații sau răni).Culoarea pudrei nu corespunde cu rezultatul pe părul tău.Foarte rar, aplicarea tratamentului cu pudră de henna neutră pe părul foarte deschis sau gri poate adăuga culoare deschisă.

Ingrediente: Pudră de frunze de Cassia Italica, Extract de frunze de Lawsonia Inermis (Henna).