0
0 Cos (gol)
Henna praf Henne Color Premium Vegetal enchanting black ( negru feeric) 100 gr

Henna praf Henne Color Premium Vegetal enchanting black ( negru feeric) 100 gr

51,00 lei cu TVA
Disponibil (12 Produse)

Pudrele pentru par Henne Color Premium vegetal sunt realizate fara oxidanti, amoniac, p-fenilendiamina (PPD) , resorcinol, parabeni si metale grele.

Culorile de par sunt realizate din plante colorante si ingrediente active din plante, sunt culori noi, din noua generatie, care combina culoarea si ingrijirea parului.

Formulele noastre cu plante sunt exclusive. Ceaiul verde din frunze nefermentate, pastrandu-si compozitia initiala, este un puternic antioxidant. Protejeaza parul de razele soarelui si de toxinele din mediu.

Pentru siguranta dumneavoastra , laboratoare independente specializate, efectueaza teste microbiologice asupra produselor. Toate produsele sunt testate sub supraveghere medicala. Toate produsele ofera mai putine molecule agresive, creata cu grija pentru a combina produsele naturale, placerea simturilor, siguranta si eficienta.

Pudrele de par Henne Color Premium Vegetal Herbal ofera o alternativa la vopselele oxidante; nu modifica structura fibrei parului si ofera rezultate foarte naturale. Sunt imbogatite cu ingrediente active din plante cu numeroase efecte benefice asupra parului si scalpului, un produs atat pentru ingrijire cat si pentru colorare.

Pudrele de par Henne Color Premium Vegetal Herbal sunt destinate iubitorilor de formule naturale. Ele ajuta la ascunderea primelor fire de par carunte de la prima aplicare si acopera cu pana la 100% din firele de par carunte in functie de culoarea aleasa.

Gama Henne Color Premium Vegetal Herbal ofera  3 produse de ingrijire a parului adaptate parului vopsit: o pudra de ingrijire fortifianta pe baza de plante ( non-coloranta), un sampon care intensifica stralucirea, o masca nutritiva de ingrijire a parului cu 10% unt de mango, ale carei ingrediente active din plante actioneaza in sinergie cu fibra capilara.

Rezultate:

Plantele de ingrijire selectate pentru gama Henne Color Premium Vegetal sunt antioxidante, antibacteriene, imbunatatesc coafarea si aduc suplete , catifelare, stralucire si volum parului tau, pentru un efect foarte natural.

Structura parului tau nu este modificata.

Alegerea nuantei:

Pudrele Henne Color Premium Vegetal sunt disponibile in 7 nuante:blond radiant, negru feeric, saten sublim, maro incantator , aramiu viu colorat, acaju senzual, ruginiu pasional. O paleta de culori pentru rezultate personalizate in functie de culoarea naturala a parului si a dorintelor tale.

Aceste culori de par fara oxidanti nu ajuta la decolorarea parului. Consultati catalogul si tabelul de mai jos pentru alegerea culorii. Efectuati un test de culoare pe o suvita de par inainte de a aplica pe intregul par.

Nuanta               -         Par natural

aramiu viu colorat - blond deschis, blond inchis , saten deschis, saten inchis, brun/negru

acaju senzual - blond deschis, blond inchis, saten deschis, saten inchis, brun/negru, 50% par carunt

ruginiu pasional - blond deschis, blond inchis, saten deschis, saten inchis, brun/negru, 50% par carunt

blond radiant - blond deschis, blond inchis , saten deschis, saten inchis

saten sublim - blond deschis, blond inchis , saten deschis, saten inchis, brun/negru

maro voluptos - blond deschis, blond inchis , saten deschis, saten inchis, brun/negru

negru incantator - saten inchis, brun/negru, 50 % par carunt

Va recomandam sa va vopsiti parul la fiecare 4 pana la 8 saptamani, in functie de cat de repede creste parul, pentru a evita aparitia radacinilor si pentru a va mentine culoarea parului. 

Ingrediente: Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Rubia Tinctorum Root Extract, Camellia Sinensis (Geen Tea) Leaf Extract, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract.