Cart (empty) 0

TOOT UP FIOLE

105,00 RON cu TVA
Produs in stoc (19 Produse)
Security policy (edit with Customer reassurance module)
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
Return policy (edit with Customer reassurance module)

TOOT UP 7 FIOLE

Ingrediente: apa purificata, extracte din: radacini de Ginseng-asiatic/Panax ginseng (350mg), fructe de Goji/ Lycium barbarum (300mg), parti aeriene de Ghimpe/Xanthium spinosum(250mg), parti aeriene de Coltii-babei/Tribulus terrestris. (250mg), radacini de Rhodiola rosea (150mg), Cordyceps sinensis (200mg), seminte de Arpagic-chinezesc/Allium tuberosum(150mg), alcool  (0,3ml),

Conc.alc. 14,5% v/v

Poate: ajuta la menținerea sănătății prostatei (Ghimpe); inlatura oboseala si sustine vitalitatea relațiilor sexuale (Ginseng-asiatic); sustine dorinta si capacitatea sexuala (Coltii-babei); ajuta organismul să se adapteze la stari de stres emoțional (Rhodiola)

 

Mod de utilizare: se bea o fiola cu 30-60 minute inaintea raportului sexual, iar pentru intretinere se recomanda o cura de 16 fiole (cate o fiola la 3 zile). A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (1 fiola).  A nu se injecta.

Contraindicatii: Nerecomandat  persoanelor cu afectiuni cronice de natura cardiaca (hipertensiune arteriala), renala, hepatica, neurologica sau psihica. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. INTERZIS SPORTIVILOR.