0
0 Cos (gol)
Lirene Make Me Slim ser cu pulverizator pentru drenajul feselor si coapselor 150 ml

Lirene Make Me Slim ser cu pulverizator pentru drenajul feselor si coapselor 150 ml

33,20 lei Salveaza 9,00 lei
24,20 lei cu TVA

Lirene produse anticelulitice

Stoc epuizat

Formula inovatoare a serului pe baza de PIPERINA, o substanta termogena antioxidanta. Stimulează lipoliza și inhibă formarea de noi celule adipoase. Complexul avansat ACTIVE SLIM conține extracte de ciuperci și orz și saponine, care facilitează eliminarea apei și a produselor reziduale din piele. Uleiul esențial natural de grepfruit ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Contine 98% ingrediente de origine naturala.

Produs VEGAN, testat dermatologic.

Ingrediente active:

  • Piperina
  • Cofeina
  • ACTIVE SLIM COMPLEX
  • Extract de ciuperci
  • Extarct de piper
  • Ulei essential de grapefruit

Piperina - imbunatateste procesul de termogeneza - adica procesul de producere a caldurii, in timpul caruia organismul arde calorii, precum si procesul de lipoliza prin intermediul receptorilor adrenergici, adica oxidarea tesutului adipos.

Cofeina - reduce tesutul adipos, subtiind coapsele, modeleaza forma corpului si reduce vizibilitatea celulitei. Cofeina stimulează metabolismul celular, netezește pielea, reduce aspectul umflăturilor și denivelarilor pielii.

Complexul ACTIVE SLIM conține extracte de ciuperci și orz și saponine, care facilitează eliminarea apei și a produselor reziduale din piele.

Uleiul esențial natural de grepfruit ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Eficacitate dovedită*:

- netezeste 92%

- îmbunătățește starea pielii cu 88%

- reda elasticitatea 77%

- crește fermitatea și etanșeitatea pielii cu 76%

*după 2 săptămâni de aplicare într-un test in vivo.

Gama Make Me Slim contine cosmetice vegane, bazate pe ingrediente de origine naturala: Piperina, Uleiuri esentiale si complexe active. Prezenta acestora fac ca aceste produse sa fie eficiente pentru fermitatea pielii, scaderea in centimetri, precum si pentru remodelarea corporala

Mod de utilizare:  ÎNAINTE DE ANTRENAMENT SAU DE ACTIVITATEA FIZICĂ: Pulverizați părțile corpului care au nevoie în special de fermitate și slăbire.

UTILIZARE ZILNICA: dimineata si/sau seara aplicati pe piele si faceti un masaj rapid stimulator al partilor problematice ale corpului.