Cart (empty) 0

Promotii

Toate produsele in promotie

Cele mai bine vandute

Toate produsele

Cosmetic Plant set cadou lift Up

31,10 RON cu TVA

Set Cadou

Nu sunt suficiente produse in stoc
Security policy (edit with Customer reassurance module)
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
Return policy (edit with Customer reassurance module)

Cosmetic Plant set cadou lift Up

Setul cadou Lift Up este potrivit fiecărei femei preocupate de hidratarea, protejarea și reîntinerirea tenului uscat sau normal, cu vârsta între 30-70+ ani. Acesta cuprinde:

  • Cremă antirid de zi cu Acid Hialuronic, LIFTONIN®-XPRESS și extract de magnolie - 50ml
  • Lapte demachiant pentru ochi cu Acid Hialuronic și extract de magnolie - 150 ml

Cu o textură lejeră, crema antirid de zi acționează ȋncă din primele minute de la aplicare, netezind ridurile, crescând tonusul și hidratarea pielii, protejând-o de agresiunea factorilor externi. Principalul ingredient activ, acidul hialuronic, are o mare capacitate de a reține apa în piele, asigurând o hidratare imediată și de durată. Acesta umple ridurile din interior, reduce adâncimea lor și reîntinerește pielea.Testele in-vivo* demonstrează creșterea elasticității pielii cu 14% și reducerea asperităților sale cu până la 10%, după 4-8 săptămâni de utilizare.

Gândit pentru a demachia eficient zona sensibilă a ochilor, formula laptelui demachiant conține ingrediente atent selecționate pentru îndepărtarea machiajului normal și chiar a celui waterproof. Poate fi folosit atât pentru ochi cât și pentru întreaga față. Substanțele liposolubile ajută la emulsionarea fardului, a produșilor naturali de secreție și a prafului, iar ingredientele activele atent alese (acidul hialuronic și extractul de magnolie) sunt menite să acopere nevoile specifice de îngrijire ale pielii sensibile din jurul ochilor.