0
0 Cos (gol)
HIMALAYA pasta de dinti ingrijire completa 75ml

HIMALAYA pasta de dinti ingrijire completa 75ml

14,37 lei cu TVA
Ultimele produse in stoc (2 Produse)

HIMALAYA PASTA DE DINTI INGRJIRE COMPLETA 75ml
Îngrijire orală complet cu antioxidanti

Ceea ce face:
Pasta de dinti Himalaya Ingrijire complet, cu o selecție de ingrediente pe baza de plante rare, a fost special dezvoltata pentru a face dintii si gingiile puternice. Arborele toothache, găsit în valea Himalaya subtropicala, este excelent impotriva sangerarii gingiilor.Extractul din arbore de lamaie a fost folosit în remediile naturiste traditionale  pentru a calma durerile de dinti . Neemul și rodiain pasta de dinti lupta impotriva germenilor si ofera pe tot parcursul zilei  protecție.

Noua pasta de dinti Himalaya îngrijirea completă nu doar protejeaza de germeni, dar, de asemenea, are antioxidanti care ajuta la eliminarea toxinelor lăsat în urmă, ajutându-vă menține sănătatea gingiilor lor natural.

Ingrediente cheie:

    
Weed lui Bishop, o planta venerat în Ayurveda, este folosit in remedii traditionale pentru diverse afectiuni. El are rol de improspatare a gurii, proprietati antiseptice, astringente si carminative.
    
Nuiele de neem au fost folosite de sute de ani ca o metodă extrem de eficientă pentru igienă orală totală. Extractele sale sunt foarte eficiente în curatirea cavitatii cauzatoare de bacterii, creșterea imunității și prevenirea tartrului . Neemul are, de asemenea, proprietati antiseptice si antifungice.
    
scoarta de copac toothache au fost mestecata în America de Nord timp de secole pentru a calma durerile de dinti. Extracte din acest copac sunt, de asemenea, benefice impotriva sangerarii gingiilor si a  tratamentului dintilor  sensibili.
    
Rodie are proprietăți astringente și antibacteriene. Studii recente au arătat că, de asemenea, rodie ajuta la combaterea placii dentare.
    
Nuiele proaspete din arbore indian Gumă arabică  sunt folosite pentru a proteja gingiile si dinti. Extract apos de nuci proaspete din acest copac au rolul de a inhiba cresterea germenilor în cavitatea bucală. Extractul este util ca o aplicație externă la ulcere bucale.  Arborele indian gumă arabică, de asemenea, reduce inflamatia gingivala apare ca urmare a îndepărtării plăcii.
    
Triphala este un astringent care oprește sângerarea gingiilor. De asemenea, ajută în vindecarea ulcerelor bucale.
    
five-live tree Chaste este recunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii orale, analgezice și antihistaminice.
    
Piper fals negru are proprietati anti-inflamatorii proprietăți, care sunt eficiente în tratarea gingiilor inflamate.

Mod de utilizare:
Strângeți o cantitate mica pe o periuta de dinti si periaza-ti dintii. Periati două ori pe zi pentru rezultate optime.