0
0 Cart (empty)
BIOMEDICUS acid hialuronic 8ML

BIOMEDICUS acid hialuronic 8ML

15,00 lei Save 7,00 lei
8,00 lei cu TVA
Stoc epuizat

BIOMEDICUS ACID HIALURONIC 8 ML

Acidul hialuronic este o proteina care apare in mod natural in intreg corpul uman si este concentrat in fluidele sinoviale , in valvele inimii si ochi, fiind o componenta cheie a cartilajului.

In forma extrasa acidul hialuronic este o pulbere inodora de culoare alba , fiind cunoscut si sub numele de hyaluronan , hialuronat de sodiu sau HA. Acesta substanta de umpelre este folosita pentru marirea buzelor si diminuarea ridurilor , de asemenea are si un efect benefic asupra cearcanelor.

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire a pielii a aparut odata cu descoperirea ca volumul de acid hialuronic din epiderma scade cu varsta. De aceea , acidul hialuronic este folosit deja de ceva timp in industria cosmetica , fiind poreclit " cheia de la fantana tineretii" efectele sale extraordinare de umplere a ridurilor si de netezire au fost demonstrate clinic. Tot studiile clinice au aratat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor superficiale cat si la estomparea cicatricilor vechi sua noi.

MOD DE UTILIZARE:

Agitati produsul inainte de utilizarea lui, o eventala depunere este un lucru normal deoarece produsul contine doar ingrediente naturale. Masati usor suprafata dorita cu aplicatorul special folosind miscari circulare usoare fara a apasa. Puteti reaplica la nevoie.

INGREDIENTE:

Acid hialuronic solutie saturata.