0
0 Cart (empty)
BIOMEDICUS colagen cu elastina 8ML

BIOMEDICUS colagen cu elastina 8ML

15,00 lei Save 7,00 lei
8,00 lei cu TVA
Produs in stoc (20 Produse)

Elastina este folosita in special pentru redarea elasticitatii si supletii tenului.Ea se opune formarii micilor riduri.Elastina pura,componenta naturala a pielii,exercita o influenta preponderenta asupra tesutului conjuctiv.Lucrand sinergic alaturi de colagen intareste efectul antirid.

Colagenul este o proteina care da pielii elasticitate si aspect sanatos.Pe masura ce organismul imbatraneste,cantitatea de colagen scade,de aceea este necesara

suplimentarea acestuia pentru atenuarea vizibila a ridurilor.Pielea contine in proportie de aproximativ 70% colagen,iar solutia Collagen pentru reinoirea pielii are un efect de intinerire si ajuta la redefinirea structurii epidermei redandu-i luminozitatea si frumusetea.

Ingredientul Matrixyl synthe 6 este unul antirid cu eficacitate dovedita prin teste clinice si actioneaza prin stimularea productiei de colagen si acid hialuronic,fiind un filler puternic al ridurilor de expresie.

Mod de utilizare:

Agitati produsul inainte de utilizarea lui,o eventuala depunere este un lucru normal deoarece produsul contine doar ingrediente naturale.Masati usor suprafata dorita cu aplicatorul special folosind miscari circulare usoare fara a apasa.Puteti reaplica la nevoie.

Ingrediente:

Colagen marin solutie,elastina din sursa marina,matrixyl  synthe 6.