0
0 Cart (empty)
BIOMEDICUS colagen si caviar 8ML

BIOMEDICUS colagen si caviar 8ML

15,00 lei cu TVA
Stoc epuizat

Caviarul este recunoscut pentru puterea antioxidanta si hidratanta absolut extraordinara,iar calitatile lui cosmetice,au inceput sa fie cunoscute inca de la finele secolului trecut.

Principalele virtuti ale acestui ingredient de lux il fac util in combaterea efectelor imbatranirii,materializate cel mai adesea sub aspectul ridurilor.De asemenea,stimuleaza innoirea celulara,reda fermitatea tenului,conferindu-i un plus de stralucire si luminozitate.

Colagenul este o proteina care da pielii elasticitate si aspect sanatos.Pe masura ce organismul imbatraneste,cantitatea de colagen scade,de aceea este nacesara suplimentarea acestuia pentru atenuarea vizibila a ridurilor.Pielea contine in proportie de aproximativ 70% colagen,iar solutia Collagen pentru reinnoirea pielii are un efect de intinerire si ajuta la redefinirea structurii epidermei redandu-i luminozitatea si frumusetea.

Ingredientul Matrixyl synthe 6 este unul antirid cu eficacitate dovedita prin teste clinice si actioneaza prin stimularea productiei de colagen si acid hialuronic,fiind un filler puternic al ridurilor de expresie.

Modul de utilizare:

Agitati produsul inainte de utilizarea lui,o eventuala depunere este un lucru normal deoarece produsul contine doar ingrediente naturale.Masati usor suprafata dorita cu aplicatorul special folosind miscari circulare usoare fara a apasa.Puteti reaplica la nevoie.

Ingrediente:

Colagen marin solutie,extract caviar,matrixyl synthe 6.