Magazinul nostru web foloseste cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna utilizatorului si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigarea dvs. Mai multe informatii customize cookies

BINGO SPA CONCENTRAT CU SCORTISOARA SI CAFEINA 250 ML

34,00 RON cu TVA
Produs in stoc (3 Produse)

BINGO SPA CONCENTRAT CU SCORTISOARA SI CAFEINA 250 ML

Celulita - "coaja de portocala" - provine de la funcţionarea defectuoasă a sistemului limfatic, ca urmare, depunerea are loc in celulele de grasime din produsele neutilizate corp ale metabolismului Formarea sa este asociata cu dezechilibre hormonale in organism, funcţionarea necorespunzătoare a sistemului circulator şi nereguli în cadrul. şi ţesuturile grase totale.Celulita apare mai ales la femei în jurul solduri, abdomen, suprafata exterioara a coapselor, suprafeţele interioare ale genunchi, fese. Apare chiar si la persoanele foarte tinere. Modificările sunt vizibile în formă de bucăţi neregulate, noduli sub piele. În stadiile avansate ale celulitei modificări devin dureroase. Celulita tinde să aprofundeze nivelul de avansare.

bingo-celulita.png

BingoSpa Concentrat Scortisoara si cofeina este un preparat destinat pentru tratamente profesionale la domiciliu. Conţine suma maximă de uleiuri esenţiale: scortisoara, portocale, cuişoare şi cafeină, care sunt cele mai eficiente, substanţele active, responsabili cu reducerea tesutului subcutanat adipos, care este responsabil pentru celulita.

Efectul vizibil!

Confirmat prin teste, efecte vizibile dupa 2-3 tratamente. Patru parametri din piele de calitate - măsurată înainte / după - au aratat o imbunatatire a marcat.

 

Fermitate

25%

Hidratare

10%
Flexibilitate totală 7%
Flexibilitate

5%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O serie de tratamente cu produsul testat în mod clar compensatorii tonul pielii şi-a îmbunătăţit aspectul său general. Pielea a fost mult mai bine hidratat, neted clar, tensionat, respectiv. testarea pielea de toate probantek a fost în formă mai bună, şi, astfel, vizibilitatea din aşa-numita "coaja de portocala". cu siguranţă mai puţin. Îmbunătăţirea de tensiune şi elasticitate a pielii poate provoca care părea să fie mai subţire.

bingo-cafeina-after.jpg

Cum să utilizaţi: 
din cauza ca este un produs foarte puternic, trebuie să urmaţi cu atenţie următoarele reguli: 

Testele de performanta de alergie 

frecati o cantitate mică de pregătire în pielea de pe antebrat si se lasa 1-2 zile. Verifica reacţia pielii - o roşeaţă uşoară este normal. În cazul în care roşeaţă persistă după 24 de ore - nu ar trebui să fie utilizat. 

Chirurgie 

Primul tratament: Aplicaţi un strat subţire BingoSpa pregătire a parte a corpului selectat. După 5 min.spălaţi produsul rămas. 

Al doilea tratament: Aplicaţi un strat subţire de produs pe piele, îin locurile dorite, de grăsime coapse, fese, abdomen, solduri, folie corp cu folie. Observând reacţia pielii poate creşte timpul de tratament la 15 min. 

Tratamente ulterioare se face în cicluri, după 5 tratamente, fiecare tratament la fiecare 4-5 zile. Treptat, cresteti durata de timp a procedurii de 30, 35, 40 min.  

Notă!

Este important să se înceapă cu aplicarea de tratament anti-celulita de cantităţi mici de concentrat BingoSpa le treptat în creştere în sesiunile ulterioare.

Un adevarat concentrat de acţiune foarte puternică. Nu utilizaţi după o baie! Puteţi experimenta sentimente puternice de căldură şi de ardere. Pregătirea aplicate pe piele cu un strat subţire de, eventual, se amestecă cu cremă / loţiune pentru corp.

Înainte de utilizare se referă la principiile de aplicare a acestuia

Capacitate 250 ml