0
0 Cos (gol)
BIOMEDICUS GEL CU SARE DE HIMALAYA 250 ML

BIOMEDICUS GEL CU SARE DE HIMALAYA 250 ML

10,00 lei cu TVA
Stoc epuizat

BIOMEDICUS GEL CU SARE DE HIMALAYA 250 ML

gel cu sare de himalaya , extract de lavanda , ghimbir, cretusca si cuisoare.

-sarea de Himalaya are proprietati cicatrizante si de netezire a pielii,iar elementele  si oligoelementele continute stimuleaza circulatia,detoxofica si hranesc pielea.Prin cresterea depozitelor de minerale si oligoelemente, terapia cu sare de Himalaya echilibreaza ph-ul organismului,normalizeaza tensiunea arteriala, creste circulatia si conductivitatea, dizolva si elimina sendimentele carte conduc la pietrificare si diverse forme de artrita, reumatism , osteoporoza, gura,vindeca afectiunile pielii.

-extractul de lavanda aplicat extern are un puternic efect calmant si analgetic. De asemenea are efect antimicroboian si antiinflamator asupra pielii.

-ghimbirul contine un puternic compus anti-inflamator numit gingerol, util pentru cei ce sufera osteoarttrita sau artrita reumatoida.

-cretusca produce si pastreaza in flori, frunze,tulpina si radacini unele substante active numite glicozide ale cvercetinei si glicozide fenolice care genereaza salicilati.Ei au o actiune antiinflamatoare de exceptie, reducand inflamatia din articulatii in cazul reumatismului.

-cuisoarele contin un ulei esential ce are un continut de pina la 95% eugenol o substanta chimica responsabila pentru ansamblul proprietatilor terapeutica:antiseptice,antiparazitare,antifungice,antivirale,anestezice,analgezice,antiiflamatoare,antitrombotice,antioxidante,etc. Este folosita cu succes in tratarea afectiunilor reumatice.