0
0 Cos (gol)
BIOMEDICUS gel gheara diavolului cu colagen si saruri de magneziu 250 ML

BIOMEDICUS gel gheara diavolului cu colagen si saruri de magneziu 250 ML

11,00 lei cu TVA
Disponibil (10 Produse)

BIOMEDICUS GEL GHEARA DIAVOLULUI CU COLAGEN SI SARURI DE MAGNEZIU 250 ML

Magneziul elemental are o viteza de absorbtie mult mai ridicata datorita starii sale lichide, procentul de valorificare este de aproape 100%. si are o contributie majora la reducerea stresului, este un stimulent energetic, calmeaza inflamatiile care pot cauza anchilozari ale articulatiilor si reduce spasmele musculare.

Colagenul este o proteină ce se regăsește în mod natural în dermă, fiind responsabilă de structura și rezistența matricei extracelulare, de care depinde fermitatea și elasticitatea pielii. Dar pe lângă rolul esențial de a susține structura pielii noastre, mai are câteva funcții la fel de importante, începând cu ligamentele, mușchii, cartilajul de la nivelul articulațiilor până la pereții vaselor de sânge sau membrana intestinală.

Gheara diavolului contine componente bioactive: harpagizide, harpagide, acizi aromatici, acid oleanolic, fitosteroli, flavonoide. Insumate, acestea confera proprietati antiinflamatorii preparatelor care contin aceasta planta.Drept urmare, cunoscuta pentru efectele sale antiinflamatorii si analgezice, gheara diavolului a evidentiat o reducere clara a durerii pacientilor cu afectiuni lombare si osteoartrita. Pentru rezultate rapide, specialistii recomanda administrarea de gheara diavolului impreuna cu alte medicamente antiinflamatoare.